Gluten de grau, 250 g, Sanovita
Prețul inițial a fost: 13,67 lei.12,25 leiPrețul curent este: 12,25 lei.
Glutenul de grâu de la SanoVita este o proteină naturală utilizată pentru a îmbunătăți elasticitatea și consistența aluatului în produsele de panificație.
- Toate produsele sunt originale, direct de la producător!
- Toate depozitele noastre sunt certificate ANSVSA
- Livrare rapidă, 1-3 zile lucrătoare!
- Poți să returnezi în 14 de zile produsul, dacă te răzgândești!
- Livrare gratuită de la 400 lei, oriunde în România!
- Livrăm oriunde în Europa la prețuri avantajoase, rapid și eficient!
Descriere
Glutenul de grâu de la SanoVita este o proteină naturală extrasă din boabele de grâu, utilizată în principal pentru a îmbunătăți consistența și elasticitatea produselor de panificație. Acest produs de 250 g este ideal pentru cei care doresc să îmbunătățească textura și calitatea preparatelor de panificație făcute în casă.
Beneficii:
- Îmbunătățirea texturii aluatului: Adăugarea de gluten de grâu în aluat sporește elasticitatea și structura acestuia, rezultând produse de panificație mai pufoase și cu o textură mai uniformă.
- Creșterea conținutului proteic: Glutenul de grâu este bogat în proteine, ceea ce contribuie la îmbunătățirea valorii nutritive a produselor de panificație.
Informații suplimentare
Categorii asociate | |
---|---|
Ingrediente |
Despre SanoVita
SanoVita este alături de cei care își doresc să își îmbunătățească stilul de viață și, implicit, dieta alimentară și le pune la dispoziție informații bine documentate despre alimentație, sfaturi de la specialiști, rețete de la maeștri bucătari sau chiar de la alte persoane cu interese similare, care doresc să împărtășească idei interesante și utile din viața lor. Pas cu pas, prin mici schimbări zilnice, se pot crea rutine sănătoase care să ne aducă echilibrul dorit.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.