Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Gluten de grau, 250 g, Sanovita

Gluten de grau, 250 g, Sanovita

Prețul inițial a fost: 13,67 lei.Prețul curent este: 12,25 lei.

Glutenul de grâu de la SanoVita este o proteină naturală utilizată pentru a îmbunătăți elasticitatea și consistența aluatului în produsele de panificație.

Estimare livrare:
Marți, 13 Mai - Miercuri, 14 Mai

SKU: 6420106555534 Categorie: Etichetă: Brand:
Plăți 100% securizate
De ce să cumperi de la noi?
  • Toate produsele sunt originale, direct de la producător!
  • Toate depozitele noastre sunt certificate ANSVSA
  • Livrare rapidă, 1-3 zile lucrătoare!
  • Poți să returnezi în 14 de zile produsul, dacă te răzgândești!
  • Livrare gratuită de la 400 lei, oriunde în România!
  • Livrăm oriunde în Europa la prețuri avantajoase, rapid și eficient!

Descriere

Glutenul de grâu de la SanoVita este o proteină naturală extrasă din boabele de grâu, utilizată în principal pentru a îmbunătăți consistența și elasticitatea produselor de panificație. Acest produs de 250 g este ideal pentru cei care doresc să îmbunătățească textura și calitatea preparatelor de panificație făcute în casă.

Beneficii:

  • Îmbunătățirea texturii aluatului: Adăugarea de gluten de grâu în aluat sporește elasticitatea și structura acestuia, rezultând produse de panificație mai pufoase și cu o textură mai uniformă.
  • Creșterea conținutului proteic: Glutenul de grâu este bogat în proteine, ceea ce contribuie la îmbunătățirea valorii nutritive a produselor de panificație.

Informații suplimentare

Categorii asociate

Ingrediente

Despre SanoVita

SanoVita este alături de cei care își doresc să își îmbunătățească stilul de viață și, implicit, dieta alimentară și le pune la dispoziție informații bine documentate despre alimentație, sfaturi de la specialiști, rețete de la maeștri bucătari sau chiar de la alte persoane cu interese similare, care doresc să împărtășească idei interesante și utile din viața lor. Pas cu pas, prin mici schimbări zilnice, se pot crea rutine sănătoase care să ne aducă echilibrul dorit.

Mod de administrare

Se recomandă adăugarea unei cantități mici de gluten de grâu (aproximativ 1-2 linguri la fiecare 500 g de făină) în aluatul pentru pâine, chifle sau alte produse de panificație, în special atunci când se utilizează făini cu un conținut scăzut de proteine sau fără gluten, pentru a îmbunătăți elasticitatea și structura aluatului.

Reacții adverse

Nu există alte informații de la producător în acest sens.

Precauții

Produsul conține gluten; nu este recomandat persoanelor cu boala celiacă sau cu intoleranță la gluten. A se consuma, de preferință, până la data marcată pe ambalaj. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se păstra la loc uscat și răcoros. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.

  • Citiți cu atenție prospectul!
  • Ingredientele menționate pot diferi de cele înscrise pe ambalaj.
  • Informațiile de pe acest site sunt strict informative și nu înlocuiesc recomandarile, sfaturile și prescripțiile medicului sau ale altui specialist medical calificat.
  • Nu folosiți aceste informații pentru diagnosticarea unor afecțiuni sau pentru a inlocui tratamente prescrise de personalul medical calificat
  • Efectele produselor pot varia în funcție de factori individuali.
  • Dacă aveți probleme de sănătate, vă rugăm să consultați medicul!
  • Imaginile produselor din acest site au caracter informativ si pot prezenta diferente față de produsele livrate.
  • Preturile afisate includ TVA.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gluten de grau, 250 g, Sanovita”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *