Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Ceaiul verde intarzie îmbătrânirea tenului

Ceaiul verde intarzie îmbătrânirea tenului

Ceaiul verde este adjuvant pentru oboseala intelectuală sau fizică, foarte indicata in zilele de primavara timpurie cand vremea este capricioasa si cauzeaza stari de oboseala si disconfort energetic

Ceaiul verde este cea mai indicată băutură pe timp de vreme capricioasa, deoarece oferă un plus de energie şi alungă starea de moleşeală provocată de temperaturile ridicate, potrivit specialiştilor în nutriţie.

ceaiverde2“Această băutură conţine uleiuri esenţiale, teină, alcaloizi, aminoacizi, vitamina C, proteine, calciu şi fier. În plus, substanţele precum polifenolii şi catechinele combat radicalii liberi produşi de poluare, fum de ţigară, gaze de eşapament şi razele ultraviolete”, spune dr. Cristina Bogdan, medic naturopat.

Specialistul adaugă că substanţele denumite alcaloizii produc un efect de stimulare nervoasă, iar teina şi cafeina, conţinută de ceaiul verde, stimulează arderea grăsimilor având şi efect de accelerare a tranzitului intestinal lent. “Aceste componente fac din ceaiul verde un foarte bun antioxidant, diuretic, stimulator cerebral, stimulator al proceselor de ardere de grăsimi şi factor de protecţie anticancer”, explică dr. Bogdan.

În acelaşi timp, această băutură întârzie îmbătrânirea tenului, reduce formarea tartrului dentar şi stopează apariţia cariei dentare.

“Este un adjuvant pentru oboseala intelectuală sau fizică, des întâlnită în zilele toride de vară”, precizează dr. Cristina Bogdan.

Recent, au fost lansate pe piaţa farmaceutică capsule de ceai verde, un supliment alimentar, de origine vegetală, ce conţin pulbere, obţinută prin fărâmiţare la rece, din frunze de ceai verde.

Pentru a beneficia de efectele ale ceaiului verde, producătorul recomandă administrarea a una sau două capsule, de două ori pe zi, preferabil înaintea meselor, cu un pahar de apă.

Asistență Frunză Verde
Asistență Frunză Verde
Articole: 683

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *