Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Dieta Montignac: combina inteligent alimentele

Dieta daneză – slăbești 9 kg în 13 zile

Dieta Montignac: combina inteligent alimentele

Dieta daneză este o dieta severa cu a alimentatie restrictiva care poate fi reluata la fiecare şase luni fără a destabiliza metabolismul, susţin specialistii în nutriţie. Potrivit specialiştilor, această cură promite pierderea a şapte kilograme pe săptămână. Dieta daneză durează 13 zile și garantează pierderea a 9-12 kilograme însa pentru că este săraca în kilocalorii, persoanele care doresc să ţină acesta dieta au nevoie de acordul medicului înainte de a urma dieta.

Rezultatele dietei daneze variază de la persoana la altă – în funcţie de modul de reacţie al fiecărui organism la diferite mâncăruri.

Cura de slăbire prin dieta daneză este un bun început pentru o schimbare majoră de stil de viață și alimentație. Sportul și plimbările în aer liber sunt o formă foarte recomandată de suport a dietei daneze.

Dieta daneză – program 13 zile

Ziua 1. La micul dejun se bea o ceaşcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr. La pranz se mananca două ouă fierte impreuna cu 380 grame de spanac şi o roşie. Cina va fi compusa din 200 de grame de friptură de vită sau focă precum şi o salată verde proaspata cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie.

Ziua 2. Pentru cei care urmeaza dieta daneză la micul dejun se recomandă aceeași ceaşcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr. Pranzul va consta in 250 de grame de şuncă şi un iaurt cu continut scazut de grasime (preferabil fara aditivi artificiali). Cina va fi compusă din același meniu ca în ziua precedentă.

Ziua 3. În ziua a treia dimineaţa alaturi de ceasca de cafea se va mânca şi o felie de pâine prăjită. Masa de după-amiază va fi compusă din două ouă fierte, o felie de şuncă şi o salată verde proaspata. La cină se va mânca o ţelină bine fiartă, o roşie şi un măr.

Ziua 4. Micul dejun va fi acelaşi ca în ziua precedentă, o ceasca de cafea si o felie de paine prajita. La masa de prânz se vor consuma 200 de mililitri de suc de portocale şi un iaurt natural. Seara se recomandă un ou fiert, un morcov ras şi 250 de grame brânză de vaci.

Ziua 5. In a cincea zi de dieta daneză la micul dejun se va mânca un morcov mare ras. La prânz se consuma 200 de grame de cod(poate fi inlocuit cu pastrav sau calcan) cu zeamă de lămâie şi o linguriţă de unt proaspat. Cina va contine în 200 de grame de friptură de vita şi o ţelină rasă.

Ziua 6. La micul dejun se va servi o ceaşcă de cafea şi o felie pâine prăjită. Prânzul celor care urmeaza dieta daneză va consta în două ouă fierte şi un morcov ras, iar la cină este indicat o friptură de pui şi o salată.

Ziua 7. Micul dejun va consta doar într-o ceaşcuta de cafea (fara zahar), în timp ce la prânz nu se va mânca nimic ci se va bea multa apa. Cina constă în 200 de grame de cotlet de miel, iepure sau ren şi un măr.

Ziua 8. Dimineața se bea o cafea cu 1 cub de zahar La pranz se vor manca 2 ouă fierte tare, 380 gr de spanac și o roșie.

Seara la cină, se vor servi 200 gr friptura vită sau ren cu lamaie, salată verde proaspată cu ulei de măsline.

Ziua 9. Dimineața: Cafea plus un cub de zahăr. La prânz cei ce vor să slăbească prin dieta daneză vor consuma 250 gr suncă și un iaurt natural.

Seara: 200 gr friptură de vită cu lamaie, salată verde cu ulei de măsline.

Ziua 10. În dimineața celei de-a zecea zi a dietei daneze: Cafea + un cub de zahăr + o felie de pâine prăjită. Prânz: două ouă fierte tare + o felie de suncă + salată verde. Seara: o țelină fiartă + o roșie + un fruct.

Ziua 11. Micul dejun: Cafea + un cub de zahăr + o felie de pâine prăjită. Masa de prânz: 200 ml zeamă de fructe + un iaurt. La cină: un ou fiert tare + un morcov ras + 250 gr fructe.

Ziua 12. Micul dejun: un morcov mare ras + lămâie. La prânz consumați: 200 gr peste cod (poate fi înlocuit cu păstrav sau calcan) fiert + lămâie. Seara: 200 gr friptură vită, unt și o țelina rasă.

Ziua 13. În ultima zi de dietă daneză, dimineața: O ceașcă de cafea cu un cub de zahăr și o felie de pâine prăjită. Prânz: două ouă tari + morcov ras. Seara: 1/2 pui + salată verde cu ulei și lămâie.

Pentru ca rezultatele să nu întârzie să apară în cura de slăbire prin dieta daneză, se recomandă ca salata verde să fie proaspătă, iar iaurtul să fie natural fără aditivi, zahăr și fructe. Cafeaua nu trebuie înlocuita cu ceai și trebuie mâncat un cub de zahăr, așa cum este precizat – nu mai mult sau mai puțin. Potrivit experților, senzația de foame poate fi păcălită printr-un consum ridicat de apă, peste doi litri zilnic.

dr. Alexandra Marin

Asistență Frunză Verde
Asistență Frunză Verde
Articole: 683

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *