Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

DROB de Legume: preparat de post DELICIOS si SANATOS

DROB de Legume: preparat de post DELICIOS si SANATOS

Iată că şi preparatele de post si cele vegetariene pot fi inedite! Dovada, acest drob de legume, un fel de mâncare sănătos şi, nu în ultimul rând, delicios!

drob 0b1Ingrediente:

500 g legume (praz, morcov, conopidă, ardei)

200 g ciuperci

200 g boabe de grâu

2 căţei de usturoi

4 linguri margarină

4–6 foi de varză albă

ulei
sare
piper

Cum se prepară drobul de legume?

1
Zdrobeşti boabele de grâu (le dai prin râşnită), le speli în mai multe ape şi le laşi la înmuiat în 1/2 l apă clocotită timp de 30 de minute. Legumele, curăţate, spălate şi tăiate felii subţiri le căleşti în ulei încins.

2
Adaugi ciupercile şi usturoiul, tăiate felii şi le mai fierbi câteva minute. Când sunt gata, le iei de pe foc şi le amesteci cu 4 linguri de margarină şi grâul scurs. Opăreşti foile de varză şi le cureţi de cotoare. Într-o formă de cozonac unsă cu ulei pui foile de varză, lăsând capetele să atârne pe afară.

3
Torni compoziţia de legume şi de grâu şi acoperi cu frunzele de varză care atârnă. Dai drobul la cuptor cam 20 de minute până se rumeneşte deasupra. Când e gata, răstorni pe farfurie, tai drobul felii şi îl serveşti cu sos de roşii.

Asistență Frunză Verde
Asistență Frunză Verde
Articole: 683

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *